ID: 642171481

Gastles hoger onderwijs

Bij de opleidingen in de gebieden gezondheid, gedrag, maatschappij, sport en beweging is er een kans dat de leerling uiteindelijk een baan zal krijgen waar deze eens of meerdere malen te maken krijgt met iemand met een eetstoornis. Door middel van een gastles met een ervaringsdeskundige, worden de leerlingen op boeiende maar ook realistische wijze, op de hoogte gebracht van het wel en wee rondom een eetstoornis. Taboes worden doorbroken en het ervaringsverhaal zal in het teken staan van openheid zonder het shockerend te maken. Doel van de gastles is de leerlingen inzicht en kennis te verschaffen zodat zij - als professional - weten hoe zij adequaat kunen handelen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:
- De verschillende eetstoornissen
- Oorzaken (externe en interne risicofactoren)
- Gevolgen (lichamelijk, psychisch en sociaal)
- Feiten en cijfers
- Behandelmogelijkheden
De theorie zal gecombineerd met het ervaringsverhaal aan bod komen.

 

Tarieven gastles:

Een gastles probeer ik zoveel mogelijk af te stemmen op de behoeften die er bij de aanvrager liggen. Zo zal een beroepsopleiding waarschijnlijk andere prioriteiten hebben dan een klas waarin een leerling zit die (waarschijnlijk) met eetproblematiek kampt.
Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden in de duur van de gastles. Zo kan deze één lesuur in beslag nemen, maar dit kunnen ook twee lesuren zijn.

 

Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Samen komen we er wel uit!

Bel hiervoor  +31 655362330 of stuur een mail naar info@2b-eat.nl

© 2016 2B-eat