ID: 642171481

Het kennismakingsgesprek

 

Je wilt graag meer over mij weten en wat ik eventueel voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op om hier samen een afspraak voor in te plannen. Dit "kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. De kosten bedragen 35,00 incl BTW, maar excl eventuele reiskosten.


Het kennismakingsgesprek zal vooral in het teken staan van kennismaking met elkaar en met mijn manier van werken als ervaringsdeskundige coach. Wie ben ik en wat kun je van mij verwachten? 
Tijdens het gesprek zal ik jou mijn persoonlijke verhaal vertellen van de 10 jaar die ik geworsteld heb met verschillende eetstoornissen. Daarna mag jij de tijd en de ruimte nemen om jouw eigen verhaal te doen. Je kan dit niet goed of fout doen. Je vertelt wat op dat moment goed voelt om te vertellen. Vooral belangrijk vind ik het, om tijdens het gesprek te kijken naar wat jij graag zou willen bereiken. Naar wat ik voor jou kan gaan betekenen als ervaringsdeskundige coach!

 

Inhoud van het kennismakingsgesprek

Ik zal je voorafgaande aan het kennismakingsgesprek een anamnese (vragenlijst) toesturen, zodat ik alvast een beeld heb van jouw huidige situatie.
Het kennismakingsgesprek duurt 1 á 1,5 uur en kan plaatsvinden in Erp, bij jou thuis* , telefonisch, via skype of per mail (bij online begeleiding).
Na het kennismakingsgesprek krijg je de tijd om alles thuis even te laten bezinken en de keuze te maken of je wel of niet een coachingstraject met mij wilt gaan opstarten. 

Voor het inplannen van het kennismakingsgesprek kun je bellen naar +31 655362330 of stuur een mailtje naar info@2B-eat.nl. 

Of plan direct online je afspraak in-->

 

 

 

*Indien het jouw voorkeur heeft om het kennismakingsgesprek bij jou thuis te laten plaatsvinden, zal ik reiskosten kosten in rekening brengen (26ct p/km.

© 2016 2B-eat