ID: 642171481

            Online E-Health coaching 2B-eat

Geen mens is hetzelfde en dus ziet de weg naar verandering er voor iedereen anders uit.

Wil jij liever niet afspreken maar juist vanachter je computer intensieve hulp krijgen die aansluit bij jouw behoeften? Dan is het E-Health programma van 2B-eat ideaal voor jou! De modules zijn allemaal vormgegeven met behulp van ervaringsdeskundigen, hulpverleners en cliënten. Er wordt gebruik gemaakt van relevante literatuur en kennis in combinatie met ervaringen van mijzelf en van anderen.
Je kan kiezen voor een 10-weeks programma geheel online, maar het is ook mogelijk om de online sessies te combineren met face-2-face contact of videobellen. Waar JIJ je het meest prettig bij voelt!


Hieronder vind je een aantal voorbeelden, maar het aanbod zal worden aangepast aan jouw behoeften. Zo kan er ook ingespeeld worden op depressieve gevoelens of angstklachten als deze (even) de overhand lijken te nemen. Naast de hoofdmodule die je kiest, zal er altijd als extra een training aangeboden worden. Deze training is bijvoorbeeld gericht op 'hoe om te gaan met piekeren', een training in mindfulness of gericht op zelfbeeld en zelfvertrouwen. Wil je juist vooral richten op de achterliggende problematiek van je eetstoornis of op verder herstel, kijk dan hier voor het aanvullende online aanbod.

Hieronder staan de voorbeelden voor Boulimia en voor Anorexia, maar er is natuurlijk ook een aanbod voor de eetstoornissen N.A.O en de Eetbuistoornis en emotie eten! Al met al veel mogelijkheden en de inhoud zal gebaseerd zijn op jouw behoeften!
Benieuwd of er iets bij zit voor jou? Stuur dan een mailtje naar info@2b-eat.nl of bel 06-55362330

Naast je eetstoornis ook last van andere problematiek(en)? Dan zal het hulpaanbod ook daar op gericht zijn.

Voor aanmelden of vragen kun je mailen naar info@2b-eat.nl of bellen naar +31 655362330

© 2016 2B-eat