ID: 642171481

 

"Als er sprake is van een verbinding tussen mensen, in wat voor vorm van samenwerking dan ook, gebeuren er dingen die anders niet zouden gebeuren". Jim Coleman

 

Interesse in een mogelijke samenwerking? Neem dan gerust contact met me op. Samen staan we sterker!

Gewoon Leven Nu

Gewoon Leven Nu is een praktijk voor integratieve psychotherapie counseling en training.

Anja de Waal is het gezicht van Gewoon Leven Nu. U kunt bij Anja terecht in de praktijk in Nijmegen als individuele cliënt

Daarnaast kunt u terecht door heel Nederland bij een Gewoon Leven Nu coach. Dit is een coach die de Training Allround Leefstijlcoach bij Gewoon Leven Nu succesvol heeft afgerond en jaarlijks een verdiepingsdag coaching volgt.

Romy´s realiteit
Romy Hazeleger. Een jonge meid (25 jr) die vol in het leven staat. Ze heeft jarenlang gestreden tegen boulimia nervosa. Er zijn al verschillende blogs van haar op de 2B-eat site te lezen, maar inmiddels heeft zij ook haar eigen site. Hierop kun je blog berichten lezen over dingen waar zei tegenaan is gelopen. Ze hoopt hiermee een inkijkje te kunnen geven in haar leven en door het delen van haar ervaringen een ander herkenning en steun te kunnen bieden.

Buro PUUR

Buro Puur verzorgt voorlichting en training in de zorgsector en het onderwijs.
Op de site tref je verschillende handleidingen aan met handige tips, zoals de handleiding voor ouders, broers/zussen (digitaal gratis) en schoolprofessionals.

© 2016 2B-eat