ID: 642171481

FEED

July 26, 2017

 

De film To the bone heeft ontzettend veel (media) aandacht gekregen. Iets wat minder geldt voor de film Feed van Olivia Bellisario. Ook wel bekend door haar rol als Spencer in “Pretty Little Liars.” 
 

In het kort:
Olivia Bellisario and Matthew Grey (Felton) zijn een tweeling van 18 jaar die erg met elkaar verbonden zijn. Hun wereld bestaat uit veel privileges en hoge verwachtingen. De toekomst ziet er voor beiden rooskleurig uit. Tot dat er een tragisch ongeval gebeurd. Kan ze leren leven zonder haar andere helft of wil ze alles op alles zetten om om terug te krijgen?

Ik heb hem zelf nog niet gezien, maar (wederom) zijn mijn verwachtingen hoog. De diepgang wat betreft eetstoornis, die ik miste bij To the bone, lijkt in deze film wel aanwezig te zijn. Het is op waarheid berust (behalve dan dat Olivia geen tweelingbroer heeft) en wat ik ervoor gehoord heb is hij niet zo triggerend als To the Bone. Mara goed, is maar eens zien en dan geloven ;-). Ga jij hem kijken? Of heb jij hem misschien zelfs al gezien? Ik ben iig benieuwd!

 

Hij is te bekijken op amazone en iTunes

 

 

Lieve groet,

Loes

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Aankomen en angsten…

December 1, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

August 14, 2019

May 9, 2019

April 24, 2019

March 20, 2019

January 31, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags