Wie helpt er mee?

December 12, 2017

Wie wil er een hele lieve, mooie, slimme meid helpen?

 

 

 

 

Hallo,

Ik ben Lonneke en zit in het zesde jaar van vwo, wat betekent dat ik een profielwerkstuk moet maken. Dit profielwerkstuk gaat over sport en anorexia nervosa. Door middel van deze enquête probeer ik het antwoord te vinden op de vraag: Wanneer is sport bevorderlijk voor de genezing van anorexia nervosa en wanneer niet?

Er wordt bij de vragen een onderscheid gemaakt tussen de periode voordat anorexia nervosa werd ontwikkeld, de periode dat anorexia nervosa werd ontwikkeld, de periode van herstel van anorexia nervosa en de periode na herstel van anorexia nervosa.

Door deze enquête in te vullen, helpt u mij om een antwoord te geven op de onderzoeksvraag. Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 20 minuten. 

Dit onderzoek wordt anoniem verricht.Klik op onderstaande link om naar de vragenlijst te gaan:

Vragenlijst voor ex-anorexiapatiënten

Vragenlijst voor anorexiapatiënten 

Please reload

Uitgelichte berichten

Aankomen en angsten…

December 1, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten