ID: 642171481

THIS IS ME!

January 3, 2018

Allereerst de beste wensen voor 2018! Hopelijk heb je 2017 op een prettige manier af kunnen sluiten en start je vol goede moed aan dit nieuwe jaar.  
Misschien heb je wel goede voornemens gemaakt. Of juist bewust niet. Ikzelf ben niet heel erg van de goede voornemens. Mijn ervaring is dat je elke dag kunt starten met je goede voornemens en dat dit besef me juist ook hielp om te mogen falen in mijn voornemen(s), om het weer op te pakken met nieuwe voornemens vanaf dát moment. Het laten afhangen van de jaarwisseling gaf mij persoonlijk destijds te veel, te grote druk waardoor de kans van slagen juist kleiner werd. Maar iedereen is anders. Misschien geeft het jou juist wél net dat steuntje in de rug om door te pakken. 

Of je nu wel of geen goede voornemens hebt gemaakt voor dit jaar en wat deze goede voornemens ook inhouden, onderstaande video wil ik graag met je delen omdat hierin een boodschap zit die ik jou graag mee wil geven voor dit nieuwe jaar. 
 

Houd een zakdoekje bij de hand ;-) (Het eerste stukje heb ik zelf overgeslagen. Ik ben begonnen met kijken vanaf wanneer ze gaat zingen. Dit is na 1 minuut)

 

Lieve groet,
Loes 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Aankomen en angsten…

December 1, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

August 14, 2019

May 9, 2019

April 24, 2019

March 20, 2019

January 31, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags