ID: 642171481

Wil jij het online programma uitproberen?

March 19, 2018

Twijfel jij of het online programma iets voor jou is? Wil je zelf ervaren hoe uitgebreid het programma is? Maak dan nu gebruik van de mogelijkheid om het programma voor 2 weken uit te proberen! 
Het programma is geheel online maar kan uitgebreid worden met face2face/skype contacten, indien hier behoefte aan is natuurlijk. 

Wat kun je verwachten?
2x per week een online sessie. Hierin staan verschillende opdrachten, ervaringsverhalen, filmpjes van
zowel professionals als ervaringsdeskundigen. Je ontvangt feedback op de gemaakte opdrachten en er is de mogelijkheid om te "spuien" door het openen van een privégesprek. Hier kun je dan van je afschrijven wat op dat moment je dwars zit. 

Voor wie?
Voor iedereen die graag een stap wil zetten richting hulp, maar die dit nog graag vanachter zijn of haar computer wil (durft?) doen. 
Naast de hulp voor je eetstoornis kunnen er ook modules toegevoegd worden die gericht zijn op andere gebieden waar tegenaan gelopen wordt. Hierbij kun je denken aan angsten, dwang, depressie, zelfbeeld, piekeren, ADHD en een cursus mindfulness kan ook als module toegevoegd worden aan het programma. Genoeg mogelijkheden dus! 

Elke maand reserveer ik 1 plekje in het programma voor iemand die liever eerst even wil kijken of het programma ook echt aansluit bij waar de behoefte ligt. Je betaald dan maar 17,50 per week. Besluit je om het 10-weeks programma helemaal af te maken, dan worden deze kosten van het totaalbedrag afgehaald en betaal je nog maar 260,00 euro voor het gehele uitgebreide programma!

Nog onduidelijkheden of vragen? Neem gerust contact met me op. Dit kan telefonisch (06-55362330) of per mail (info@2b-eat.nl)

Lees hier nog wat extra informatie over de module bij boulimia of anorexia


 

Lieve groet,
Loes van 2B-eat
 

  

Please reload

Uitgelichte berichten

Aankomen en angsten…

December 1, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

August 14, 2019

May 9, 2019

April 24, 2019

March 20, 2019

January 31, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags