ID: 642171481

Wacht niet tot je jezelf ernstig genoeg vindt, dat moment komt er niet!

May 18, 2018

 

 

 

Dit mooie meisje uit de U.K. is iets meer dan een half jaar geleden overleden aan de gevolgen van boulimia. Ondanks dat ze een hele goede week had stopte haar hart met kloppen. Zo ineens, geen waarschuwing vooraf, Ze was nog maar 16 jaar....
Dit trieste nieuws deel ik niet graag, maar ik denk dat het wel goed is om te delen. Zeker ook omdat ze boulimia had. Een vaak onderschatte ziekte omdat het meestal van de buitenkant niet zichtbaar is. Lees hier meer over wat boulimia is en waar je het aan kunt herkennen of jijzelf of iemand uit jouw omgeving, er last van heeft. 

Durf ajb hulp te vragen als je jezelf hierin herkent! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar info@2b-eat.nl. Laat jezelf niet weerhouden door de onzekerheid over wat je erin zal schrijven. Liever dat je een inhoudsloos mailtje stuur, waar ik dan weer op kan reageren, dan dat je die eerste stap naar hulp niet durft te zetten! 

Lees hier het hele verhaal van Libby.

Lieve groet, 
Loes

Please reload

Uitgelichte berichten

Aankomen en angsten…

December 1, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

August 14, 2019

May 9, 2019

April 24, 2019

March 20, 2019

January 31, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags