ID: 642171481

Wat gebeurt er als je stopt met eten?

August 3, 2018Ik kwam onderstaande video tegen en wilde hem toch even delen. Benieuwd naar wat jij ervan vindt!
 

Naast het krijgen van een honger, kan het overslaan van een maaltijd of twee een paar sterke effecten op het lichaam hebben. Zoals uitgelegd in de Asap Science video hieronder, zou je er de eerste zes uur niet veel van merken, totdat de honger begint toe te slaan. Zodra dit gebeurt, gaat je lichaam overschakelen op ketose, waar het vet afbreekt voor energie. Als gevolg hiervan slaan je hersenen een schakelaar om en gaan brandstof zoeken waar het ook maar kan. Echter kan het nooit de volledige hoeveelheid bij elkaar gesprokkeld krijgen om 100 procent te kunnen functioneren.

Na 72 uur niets te eten, zal je stemming en energie gevaarlijk laag zijn en je hersenen zullen je eiwit voor glucose afbreken. Van daaruit wordt het vrij eng. Bekijk de video hieronder voor wat er dan gebeurt.

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Aankomen en angsten…

December 1, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

August 14, 2019

May 9, 2019

April 24, 2019

March 20, 2019

January 31, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags