ID: 642171481

Let´s kick some eating disorders ass!

December 24, 2018

2B-eat-2B workshop
Let´s kick some eating disorders ass!

 

 

Heb jij last van een negatief lichaams- en/of zelfbeeld, jouw gewicht, overmatig bewegen, eetbuien of juist extreem lijnen? Wil jij hier graag meer grip en inzicht in krijgen? 
Kom dan naar deze 2B-eat-2B workshop op 19 -01-19. Naast dat het getalmatig een prachtige datum is, valt deze dag ook mooi 2 dagen voor 'Blue Monday', de meest depressieve dag van het jaar (zeggen ze). Na deze workshop zal je deze dag  in ieder geval vol positiviteit tegemoet gaan!


Vanaf 09.15 uur (en tot 12.00 uur) ben je welkom op de locatie in Helmond (gratis en voldoende parkeermogelijkheden in de nabije omgeving). Na een kop thee of koffie zal ik mijzelf voorstellen en zal ik jullie mijn verhaal vertellen over mijn 10 jaar durende strijd met mezelf, mijn lichaam en (niet)eten. Ik hoop hiermee (h)erkenning kunnen te bieden. De schaamte die er misschien is te verminderen en te laten zien dat je niet de enige bent die hiermee worstelt. Met deze start hoop ik voor iedereen een prettige omgeving te kunnen creëren zodat ieder zich op zijn/haar gemak voelt. 
Daarna gaan we verder van praten naar doen! Met behulp van opdrachten en oefeningen, gericht op het opdoen van motivatie, verkrijgen van inzicht op bijvoorbeeld lichaams- en zelfbeeld en je gedachten en je gedrag. Aan de hand van je eigen werkboek ga je individueel

en met elkaar aan de slag. 

 

Omdat het de eerste keer is dat we elkaar zullen ontmoeten, zal ik zoveel mogelijk mijn best doen om de bijeenkomst zo laagdrempelig mogelijk te houden. Ik weet namelijk hoe spannend het kan zijn om ergens voor de eerste keer binnen te stappen! Er zijn dan ook maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Op deze manier wil ik voorkomen dat er kleine groepjes binnen de groep ontstaan. We zullen als één groep met zijn allen aan de slag gaan! Wel zal ieder een eigen persoonlijk werkboek krijgen, zodat er naast de gezamenlijke opdrachten ook gewerkt kan worden aan specifieke eigen doelen.

 


Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij en mijn (persoonlijke) manier van werken, behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je dit liever persoonlijk dan telefonisch wilt, is het verstandig om hier op korte termijn een mailtje over te sturen zodat ik voldoende ruimte heb om een afspraak met jou in te plannen :-) 


 

 

 

Informatie

De locatie ligt op 5 minuten lopen van treinstation Helmond 't Hout. 
De kosten bedragen 25,00 excl. btw. Het is incl. koffie en thee , fruit en een eigen werkboek.
Vanaf 09.15 uur  kun je binnenlopen, om 09.30 begint het programma en om 12.00 uur is het weer tijd om richting huis te gaan :-) 

 

 

 

 
Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar:
info@2b-eat.nl of bel +31 655362330 

Please reload

Uitgelichte berichten

Aankomen en angsten…

December 1, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

August 14, 2019

May 9, 2019

April 24, 2019

March 20, 2019

January 31, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags